• Faculty of Creative Arts

Dec 11, 2023
08.00 PM - 12.00 AM
Experimental Theatre, Universiti Malaya

Hari Apreasiasi Siswa (HAS) 2023 diadakan bagi menghargai kejayaan pelajar serta memberi penghormatan kepada mahasiswa Fakulti Seni Kreatif yang telah banyak memberikan pencapaian tertinggi serta menyumbangkan kejayaan kepada fakulti dalam bidang luar akademik.

Majlis ini menjadi pemangkin kepada pelajar lain untuk meningkatkan lagi kadar kejayaan dan sumbangan kepada fakulti dan Universiti pada peringkat tertinggi dalam mengembangkan bakat dan potensi diri. Selain itu, majlis ini dapat memupuk semangat daya saing dan secara langsung memberi motivasi di kalangan pelajar supaya terus maju dan berusaha lebih gigih meningkatkan prestasi kualiti bakat diri selaras hasrat universiti memperkasakan mahasiswa serta melahirkan pelajar yang holistik dan keperibadian sahsiah yang tinggi.

Tarikh /Hari : 11 Disember 2023 (Isnin)

Masa : 08.00 - 11.00 malam

Tempat : Panggung Experimental UM